Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin Engelsiz Yaşam, Sanat ve Kültür Merkezini ziyaret etti.

        Vali Cirit, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ile Artvin Belediyesi ve İl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle açılan Artvin Engelsiz Yaşam, Kültür ve Sanat Merkezini ziyaret ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Halk Eğitim Müdürlüğü kurs öğretmenlerince çoğunluğunu ev hanımlarının oluşturduğu kursa katılanlara ahşap boyama, alüminyum folyo kabartma, tezhip sanatı, dokuma, seramik boyama konularında eğitim veriliyor.

        Belediye Başkanı Kocatepe, burada yaptığı konuşmada, kursa katılan ev hanımlarının hem meslek öğreneceklerini hem de Artvin'i tanıtacak hediyelik eşya üreterek aile bütçelerine katkı sağlayacaklarını söyledi.

        Bir süre kursiyerlerin yaptıkları çalışmaları inceleyen Vali Cirit, daha sonra kursiyerlere meslek hayatlarında başarı ve bol kazanç diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler