Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA (AA) - Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde "Orman Haftası" nedeniyle fidan dikme etkinliği düzenlendi.

        Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yeşil bir dünya, yeşil bir Türkiye, yeşil bir Aslanapa" sloganıyla ilçedeki çeşitli alanlara fidan diktiklerini bildirdi.

        Ağaçlandırma çalışmasına öğrencilerle birlikte katıldıklarını anlatan Akar, "Akasya, akçaağaç, dişbudak, çınar gibi ağaçları, Kütahya Caddesi ile ilçemiz girişine diktik. Bir kuşağın diktiği ağacın gölgesinde gelecek kuşaklar serinler. Doğa sevgisinin gelecek nesillere aktarılması, aşılanması ve öğretilmesi için çalışmamızı öğrencilerimizle birlikte yapıyoruz" diye konuştu.

        550 fidanın dikildiği etkinliğe Akar'ın yanı sıra Kaymakam Semih Altaş, Milli Eğitim Müdürü Yücel İzci, İlçe Müftüsü İsmail Kutlu, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Ahmet Yılmaz, Orman İşletme Şefi Mustafa Doğan, belediye personeli, muhtarlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler