Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Sultandağı ilçesine bağlı Yeşilçiftlik beldesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

        Özkaya, beldedeki esnafı ziyaret ederek, talep ve sorunlarını diledi.

        Belde sakinleri ile sohbet eden Özkaya, son iki yılda Yeşilçiftlik'e ciddi yatırım ve hizmetlerin yapıldığını kaydetti.

        Özkaya, 15 yılda yapılmayan yatırımların 2 yıl gibi kısa sürede hayata geçtiğini belirterek, Belediye Başkanı Şemsettin Kol ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

        Beldede yapımı tamamlanan sentetik saha ve düğün salonunu da inceleyen Özkaya, AK Parti’nin başarılı belediyecilik anlayışının Yeşilçiftlik'te de hissedildiğini ifade etti.

        Belediye Başkanı ve ekibinin son 2 yılda ciddi yatırım yaptığını gördüklerini vurgulayan Özkaya, şöyle devam etti:

        "15 yılda yapılmayanlar son 2 yılda fazlası ile yapılıyor ve Allah’ın izni ile yapılmaya devam edecek. Belediye Başkanımızın, belediye imkanları ile yaptığı düğün salonunu inceledik. Beldemize yakışır bir düğün salonu yapılmış, halkımıza hayırlı olsun. Ayrıca İl Genel Meclisimiz tarafından bölgenin en iyi sentik sahası da Yeşilçiftlik beldemize yapılmış. Yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Görüyoruz gibi AK belediyeciliğin farkı Yeşilçiftlik beldemizde de hissedilmiş."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler