Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - "Bir Çocuk Bin Umut" projesi ile Karapınar'a gelen 3 yardımsever ihtiyaç sahibi 47 öğrenci çocuğa çeşitli hediyeler verdi.

        "Bir Çocuk Bin Umut" adıyla başlattıkları sosyal sorumluluk projesi ile 2014 yılından itibaren gittikleri okullarda ihtiyaç sahibi çocuklara yardımlarda bulunan Burcuhan Yıldıran, M. Ali Kuroglu ile Ezgi Bayındır, Karapınar'a bağlı, Akören Mahallesi, Akören Aktaşlı Şehit Halil Akbulut İlkokulu ile Kayalı Mahallesindeki Tilkili İlkokulu öğrencilerine mont, bot, spor ayakkabısı, kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.

        Yardımsever Burcuhan Yıldıran, "Anadolu'da ihtiyaç sahibi olan köy okullarındaki örgencilere mont, bot, kırtasiye ve kitap yardımlarını bizzat kendi ellerimizle okullarda öğrencilere ulaştırmaktayız. 2014 yılında ilk yardımlarımızı Van İlinde, ikinci yardımımızı Hopa'da meydana gelen selin ardından Hopa'da gerçekleştirdik. Üçüncü yardımımızı ise Karapınar’da gerçekleştirdik. İlk basta 20 kişilik bir gönüllü ekibi ile yola çıkan projemiz, şimdilerde 80 gönüllüye ulaşmıştır. Bugüne kadar toplam 342 çocuğa ulaşarak çocuklara yardımda bulunmuş ve onlara umut olmuştur" dedi.

        Projelerinin amacının Türkiye’nin 81 ilinin tümünde, her bir ilde bulunan köy okullarına yardım götürebilmek olduğunu söyleyen Yıldıran, projenin asıl amacının insanlarda farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.

        Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç da, yapılan yardımlardan dolayı teşekkür ederek yardımseverlere teşekkür plaketi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler