Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Pazarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

        Okulun öğretmen ve öğrencileri tarafından 5 hazırlanan 34 projenin yer aldığı fuar, Pazarcık Kaymakamı Mehmet Boztepe, Belediye Başkan Vekili Kemal Kozaklı, Başkan Yardımcısı Cemalettin Nadir Aras ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mecit Madenkuyu ile diğer ilgililer tarafından açıldı.

        Okul Müdürü Mahir Sümer, açılışta yaptığı konuşmada, fuarda edebiyat alanında 7, Arapça ve dini ilimler dalında 6, coğrafya alanında 9, biyoloji dalında 11, fizik dalında 1 olmak üzere 34 projenin sergilendiğini söyledi.

        Okul olarak TÜBİTAK Proje çalışmalarına önem verdiklerini dile getiren Sümer, "Önümüzdeki yıllarda yarışmalarda derecelere talibiz. Bu projelerde emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizlerden ilgi, destek ve alakasını esirgemeyen başta Kaymakamımız olmak üzere fuarımıza ilgi gösteren kurum amirlerimize ve herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

        Konuşmanın ardından fuar gezilerek yapılan bilimsel çalışmalar incelendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler