Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 5 ay önce oyun oynarken kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'yı arama çalışmaları devam ediyor.

        Dursun Kaan Taşcı'nın babası İbrahim Taşcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklarının 150 gün önce kaybolduğunu hatırlattı.

        Çocukları bulmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Taşcı, "5 ay oldu. Arama tarama çalışmalarında şu ana kadar herhangi bir ize rastlanmadı. Her zaman yanımızda olan devletimize ve ilçe halkımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi.

        Erol ve Taşcı aileleri olarak Kaymakamla görüştüklerini anlatan baba Taşcı, şöyle konuştu:

        "Sayın Kaymakamımız bize çocukların suda olmadığını düşündüklerini söyledi. Çocukları arama çalışmalarının ise sürdüğünü anlattı. İki aile olarak çocuklarımızın bulunmasını istiyoruz. Bugün 5 ay oldu, çocuklarımızdan herhangi bir iz yok. Bu durum bizleri üzüyor. İnşallah tez zamanda bulunurlar. Allah kimseye böyle bir acı vermesin. Çok zor bir durum."

        Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık'ta, komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol, oyun oynarken kaybolmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler