Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA(AA) - Adana'da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Plaj Voleybolu Şampiyonası sona erdi.

        Yumurtalık Plajı'nda oynanan final maçları sonucunda erkekler kategorisinde Gedik Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Giresun Üniversitesi; kadınlarda Ege Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi ilk üç sırayı paylaştı.

        Şampiyonada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut ve katılımcılar tarafından verildi.

        Adana'da 25 Mayıs'ta başlayan şampiyonaya Boğaziçi Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Gedik Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, 100. Yıl Üniversitesi, MEF Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Giresun Üniversitesi ve Doğuş Üniversitesinden kadın ve erkek 100'ün üzerindeki sporcu katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler