Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Buldan ilçesinde üç gün önce evden işe gitmek üzere ayrılan ve bir daha dönmeyen şahıs için çalışma başlatıldı. Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde bulunan erkek cesedine ait parçanın kayıp şahısla ilgili olup olmadığının belirlenmesi için kayıp kişinin ailesinden DNA örneği alınacağı belirtildi.

        Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden Hasan Esen (37), 27 Mayıs'ta sabah saatlerinde işe gitmek için çıktığı evine dönmeyince yakınları, polis merkezine kayıp başvurusu yaptı.

        Herhangi bir rahatsızlığı olmayan Esen'i bulmak için jandarma ve polis ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

        Öte yandan, Manisa'nın Sarıgöl ilçesi Emcelli Mahallesi Karaoğlanlar mevkisinde bulunan bir erkek bacağının Esen'e ait olabilme ihtimaline karşı aile üyelerinden DNA örneği alınması kararlaştırıldı.

        Bir köpeğin bulduğu ceset parçası, Adli Tıp Kurumu İzmir Grup Başkanlığına gönderilmiş, bunun üzerine jandarma tarafından çevre il ve ilçelerde kayıp başvurusu bulunan kişilerle ilgili çalışma başlatılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler