Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN (AA) - İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası Karaman'da düzenlenecek.

        Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, yaptığı yazılı açıklamada, Karaman'ın artık ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına rahatlıkla ev sahipliği yapacak düzeyde bir şehir olduğunu söyledi.

        Spor organizasyonlarının bir şehrin tanıtımına büyük katkı sağladığı gibi o şehirde sporun tabana yayılması açısından da önemli rol oynadığını aktaran Kısacık, "Ayrancı’da ilk kez yapılacak olan şampiyona ilçemize büyük bir hareketlilik getirecek ve o bölgede yaşayan çocuklarımızın sporla daha çok iç içe olmasını sağlayacak. 3-5 Haziran'da Ayrancı Spor Salonumuzda yapılacak olan şampiyonaya katılan tüm antrenör ve sporculara başarılar diliyor tüm halkımızı bu güzel spor şölenine davet ediyorum." diye konuştu.

        Ayrancı Kaymakamı Fatih Kaşıkçı ise Ayrancı Kaymakamlığı olarak şampiyonaya en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını belirterek, "Ayrancı her alanda ilklere imza atmaya devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana Ayrancı’nın ismini en iyi şekilde duyurmak ve modern bir yerleşim yeri haline getirebilmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Yine ulusal anlamda büyük bir spor organizasyona ev sahipliği yapmak için kolları sıvadık" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler