Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZİNCAN (AA) - Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, polis ve asker uygulama noktalarında denetleme yaparak durdurulan araçlardaki şoför ve yolculara çikolata ikram etti.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Kahraman'ın gece saatlerinde Tercan ilçesine bağlı Mercan Beldesi yakınlarında bulunan askeri uygulama noktası ile Erzincan-Erzurum karayolu üzerinde bulunan polis güvenlik uygulama noktalarında denetim yaptı.

        Güvenlik tedbirleri ve yapılan uygulamalar hakkında yetkililerden bilgi alan Kahraman, yol uygulamasında vatandaşlarla sohbet edip, görevli asker ve memur ile vatandaşlara çikolata ikram etti.

        Açıklamada Kahraman'ın şu ifadelerine yer verildi:

        "Polisimiz ve jandarmamız, devletin görünen yüzü ve caydırıcı gücüdür. Vatandaşımız sokakta ya da bu gibi noktalarda güvenlik güçlerimizi gördüğünde kendisini daha güvende hissediyor. Denetimlerde vatandaşlarla yaptığımız sohbetlerde de bunu gördük. Toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakar ve cefakarca görev yapan güvenlik görevlilerimizin çalışmalarına ortak olmak ve her zaman onların da yanında olduğumuzu hissettirmek için gece gündüz demeden onlarla birlikte çalışıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler