Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Saraykent ilçesinde "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açıldı.

        Saraykent Ortaokulu'nda düzenlenen fuarın açılışına ilçe Kaymakamı Murat Kaplay, Belediye Başkanı Ahmet Öcal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zülal Zeytinci katıldı.

        Açılışta konuşan, okul müdürü Mahmut Mert, Saraykent’e ilk kez bilim fuarını düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, fuara katkı sağlayan tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Zülal Zeytinci de bilim fuarlarının öğrencilerin özgüvenini geliştirmesine katkı sunduğunu aktararak ''İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu tip öğrenci merkezli etkinliklerii desteklemeye devam edeceğiz. Bu fuarda emeği geçen tüm idareci öğretmen ve öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum, diğer okullarımıza da örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.'' dedi.

        Konuşmaların ardından Kaymakam Kaplay ve beraberindeki heyet, stantlarda sergilenen 41 projeyi inceleyerek öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler