Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Yeşilyurt İlçe Müdürlüğü tarafından Milli Hakimiyet Ortaokulunda düzenlenen şenlikte TÜBİTAK projeleri, boyama, kağıt katlama sanatı, ebru sanatı ve kamu kurum ve kuruluşlar tarafından çeşitli tanıtımlar yapıldı.

        Milli Hakimiyet Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törende Kaymakamvekili Ömer Kıraç ve protokol üyeleri tarafından şenlik açılışı yapıldı. Kaymakamvekili Kıraç ve beraberindeki heyet ilçe merkez ve köylerdeki okullardan gelen tüm stantları gezerek koordinatör öğretmenlerden ve öğrencilerden bilgiler aldı.

        Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Coşkun, "Yeşilyurt ilçemizdeki tüm okul ve kurumlarımızdaki öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla hazırlamış oldukları öğrenme şenliklerini bugün gerçekleştirdik. Öğrenmeyi somutlaştıran etkinlikler buluş yöntemiyle öğrenmeyi pekiştirmiş ve okuldaki öğretmen ve öğrencilerin ortak katkılarıyla hazırlandığı için biz duygusunu geliştirmiş ve toplam kalite anlayışına uygun fevkalade güzel çalışmalar ortaya konmuştur. Katkısı bulunan tüm okul ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

        Öğrenme şenliğinin yapıldığı okul bahçesinde ise misafirlere ve öğrencilere Türkmen pilavı ikramı yapıldı.

        Etkinliğe İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Alaaddin Bulut, Belediye Başkanı Kazım Misafir, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Colfaoğlu, kurum amirleri, okul müdürleri ve veliler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler