Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Pazaryolu'nda Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından uçurma şenliği düzenlendi.

        Şenliğe Kaymakam Mehmet Nurullah Karaman, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Gül Karaman, öğrenci ile öğrencilerin aileleri katıldı.

        Göztepe mahallesi yolu üzerindeki arazide gerçekleşen şenlikte öğrenciler gönüllerince eğlendi. Uçurtmalarını yükseklere çıkarabilmek için bir birleriyle yarışan öğrencilerin rekabeti renkli görüntüler oluşturdu.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Gül Kahraman, uçurtma şenliğini düzenlemekteki amacının öğrencilerin kardeşlik ve beraberlik duygularını geliştirmek olduğunu söyledi.

        Kahraman, "Uçurtma şenliğiyle öğrencilerimize sporu, sporun yanında rekabeti öğretirken uçurtmalarını gök yüzüne çıkarabilmeleri için birbirlerinden aldığı yardımlarla işbirliği alışkanlıklarını ve kardeşlik duygularını güçlendirmeyi amaçladık. Bu şenlikleri gelecek yıllarda da yapacağız." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler