Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vezirköprü Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

        Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gonca Özdemir Tarı, okulda düzenlenen törende mezun olan öğrencilerin önlerinde yeni bir dönemin açıldığını söyledi.

        Hayatta başarılı ve iyi bir insan olmanın önemli bir ayrıcalık olduğunu dile getiren Tarı, "İyi bir geleceğe dair umutlarınızı hiç yitirmeden, her yenilgiden yeni ümitler devşirerek, mazeretlere sığınmadan, eskimeyi ve yıkılmayı beklemeden kendinizi ve hayatınızı sürekli yeniden kuran insanlar olmayı hedefleyin." dedi.

        Konuşmaların ardından okul birincisi Orman ve Orman Ürünleri Bölümü öğrencisi Halil Acar, mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. Daha sonra mezun olan 325 öğrenciye mezuniyet belgeleri verildi.

        Törene Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı Sadık Edis, Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen Selçuk Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yücel Karahasanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yener Aksoy ile öğrenciler, aileleri ve davetliler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler