Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Giresun'un Çamoluk ilçesinde düzenlenen Kano Slalom Türkiye Şampiyonası yarışları başladı.

        İlçe merkezinden geçen Kelkit ırmağında erkekler ve bayanlarda yıldız, genç ve büyükler kategorisinde 80'e yakın sporcu mücadele ediyor.

        Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Sami Mengütay, şampiyonanın açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye şampiyonasını Çamoluk ilçesinde yapmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi.

        Gerek kişilerarası, gerek toplumlararası iyi ilişkilerin kurulmasında, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak erdemli bireyler olarak topluma katılımlarında sporun son derece büyük katkısı olduğunu vurgulayan Mengütay, "Bu anlamda burada gelişim kampı organize ettik ve şu anda 50'ye yakın Çamoluk'un gencini kano eğitimine tabii tuttuk. Gençlerimiz burada bugün yarışacaklar." diye konuştu.

        Giresun Valisi Hasan Karahan ise şampiyonanın unutulmayacak bir yarışma olacağını belirterek, "İlk defa kanoyla tanışan 50'ye yakın gencimizi burada yarıştıracağız, başarılar diliyoruz. Spor dostluktur, kardeşliktir, barıştır. Ülkemizin en güzel köşelerini bu vesileyle tanıma imkanını hem gençlere, hem onların yakınlarına tanıtma imkanı buluyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler