Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

        AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Yüksek İhtisas Hastanesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Alman Meclisinin Ermeni iddialarına ilişkin kararını ve HDP'nin TBMM'de hazırlanan ortak bildiriye imza atmamasını kınadı.

        Uzun yıllardır dost ve müttefik ülke olarak tanıkları Almanya'nın bu tutumunun zihinlerindeki yerini bir kere daha şekillendirdiğini aktaran Akçay, "Ülkemizi her fırsatta Avrupa'ya şikayet ederek zor durumda bırakmaya çalışan HDP’li milletvekilleri ise her zamanki alışılmış davranış ve tutumlarının dışına çıkmamışlardır." dedi.

        Akçay, ramazan ayında her akşam bir mahallede kuracakları iftar çadırları ile halkın arasında olacaklarını ve bu mübarek ayı iftar sofralarında halkla birlikte geçireceklerini söyledi.

        Ramazan ayında Genel Merkezden gelen ramazan erzaklarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını da ifade eden Akçay, bu mübarek ayın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.

        Akçay, "Her zaman dile getirdiğimiz üzere, AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı olarak yarın seçim olacakmış gibi, sürekli, halkımızın içerisinde hareket halinde olmaya devam ediyoruz. Teşkilat çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar bunun en büyük göstergesidir." ifadelerini kullandı.

        Toplantıya, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Eski AK Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız ve partililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler