Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Çayıralan Belediyesi, ilçede bulunan kimsesiz vatandaşlara iftar yemeği verecek.

        Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl yaptıkları organizasyonla yaşlı, bakıma muhtaç ve kimsesiz ailelere iftar yemeği verdiklerini söyledi.

        Bu yılda aynı organizasyonu devam ettireceklerini ifade eden Şahiner, "Çayıralan Belediyesi’nin organize ettiği Ramazan ayı iftar yemeği programının ikincisini yine Belediye Kültür Merkezi’nde yapacağız. Geçtiğimiz yıl belediyemizce organize edilen iftar programında masraflar hayırsever vatandaşlar tarafından karşılanmıştı. Bu yılda yine masraflar hayırsever vatandaşlarımız tarafından karşılanacaktır. Şimdiden bir çok hayırseverimiz yardım etmeye hazır olduklarını dile getirdiler. Yemek menüsü konusunda vatandaşlarımız tercihini kendisi yapıyor." dedi.

        Ramazan ayı boyunca hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç aileler için belediye personellerince evlere hizmet yapılacağını dile getiren Şahiner, “Bu durumda olan ailelerimiz bize isimlerini yazdırabilirler. Ancak yaşlı ve bakıma muhtaç olduğu halde mağdurluğundan dolayı talep etmeyen insanlarımız da olabiliyor. Bu sebeple bizim gözümüzden kaçan, tespit edemediğimiz bakıma muhtaç insanlarımızı da komşuları veya akrabaları bize bildirsinler." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler