Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARDAHAN (AA) - Göle Şehit, Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Acar Aras, "Şehidimizin acısını en derin duygularımızla paylaşıyoruz." dedi.

        Aras, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhane'nin Torul ilçesinde askeri araca düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Tok'un (41) haberini üzüntü ile aldıklarını söyledi.

        Aras, şehit mertebesine ulaşan Tok'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine de baş sağlığı dilediğini belirterek, "Şehidimizin acısını en derin duygularımızla paylaşıyoruz. Bize komşu olması nedeniyle acımız bir kat daha fazla. Erzurum'un Şenkaya ilçesine komşu ilçeyiz sonuçta. Onların acısı bizim acımızdır. Şehit olan kardeşimiz şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Bu duygu başka bir duygu. Vatanını ve milletini korurken şehit olmuş. Kardeşimizin mekanı cennet olsun." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler