Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Pazar Belediye Başkanı Şerafettin Pervanlar, "Belediye Meclisimizi olağanüstü toplayacağız. Pazarlı olan Özdemir'i hemşehrilikten çıkaracağız." dedi.

        Tokat'ın Pazar ilçesi Belediye Başkanı Pervanlar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Alman Meclisinin Ermeni iddialarına ilişkin karar aldığını hatırlatarak Özdemir'e başta Pazar ilçesine bağlı Kalederesi köyünde yaşayan hemşehrileri olmak üzere Tokatlıların tepki gösterdiğini söyledi.

        Pervanlar, şöyle devam etti:

        "Özdemir'e önce köylüleri tepki gösterdiler. Daha sonra birçok Tokatlı tepki gösterdi. Belediye Meclisimizi olağanüstü toplayacağız. Pazarlı olan Cem Özdemir'i hemşehrilikten çıkaracağız. Meclisimizde bu kararı alacağız. En kısa sürede Olağanüstü Meclisimizi toplayacağız. Olağanüstü Meclisi toplamak için hukukun belirlediği bir zaman var. Onu bekliyoruz."

        Alınan kararı tanımadıklarını belirten Pervanlar, "Karar alanların öncelikle kendi tarihlerine bakmalarını istiyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler