Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde TÜBİTAK 4006 bilim fuarı açıldı.

        Şefaatli İsmail Dursun Anadolu Lisesi tarafından Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen fuar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından açıldı.

        Kaymakam Çağlayan Aydın, yaptığı açıklamada, öğrencilerin ortaya koyduğu projeleri çok güzel ve yararlı bulduklarını söyledi.

        Fuarda projelerin, deneylerin, araştırma ve gösterilerin sergilendiğini ifade eden Aydın, "Öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmaları incelediğimiz zaman gerçekten güzel işler yaptıklarını gördük. Eğitim ve öğretimin önemli olduğu kadar bilim de önemlidir. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bu güzel çalışmalarından dolayı kutluyorum. Bu öğrencilerimiz inşallah ilerleyen yıllarda bilime ışık tutacak çalışmalara da imza atacaklardır." diye konuştu.

        Konuşmaların ardından Kaymakam Aydın ve beraberindeki heyet, stantlarda sergilenen projeleri inceleyerek öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler