Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir kent merkezinde çocuklar için 5 yeni park açıldı.

        Kırşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 4 mahallede çocuklara yeni alanlar oluşturmak için 5 park yapıldığı bildirildi.

        Açıklamada, kent merkezinde yapılan çalışmalar kapsamında, Aşıkpaşa Mahallesi Çiçekdağı Parkı, Hastane Yanı Parkı, Kervansaray Mahallesi Memurlar Sitesi Parkı, Kındam Mahallesi Çocuk Parkı ve Medrese Mahallesi İmaret Parklarının yapıldığı belirtildi.

        Parklarla ilgili bilgi veren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şunları kaydetti:

        "Göreve geldiğimiz günden bugüne bütün mahallelerimizde park çalışmalarına önem verdik. 14 mahalleye, 16 park projesi kapsamında parklarımızı tamamlayarak çocuklarımıza oyun alanları oluşturmuştuk. 2009 nisan ayından 2015 yılı sonuna kadar kent merkezinde 41 yeni park yaptık, mevcut 16 parkımızı da revize ettik. 2016 yılında da park çalışmaları kapsamında Aşıkpaşa Mahallesi Çiçekdağı Parkı, Hastane Yanı Parkı, Kervansaray Mahallesi Memurlar Sitesi Parkı, Kındam Mahallesi Çocuk Parkı ve Medrese Mahallesi İmaret Parkı yapıldı. Parklarımızda, basketbol sahaları, kamelyalar gibi parkları oluşturan özellikler ile peyzaj çalışmaları ve çevre düzenlemeleri ile parklarımızı tamamladık."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler