Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Valililer Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Merzifon ilçesine veda ziyaretinde bulundu.

        Vali Çomaktekin, Merzifon Hükümet Konağı önünde Kaymakam Ozan Balcı, İlçe jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Hakan Kahraman, Belediye Başkan Alp Kargı, İlçe Emniyet Müdürü Seyfettin Süer, Milliği Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, daire amirleri ve muhtarlar tarafından karşılandı.

        Merzifon’u geçmiş yıllarda kaymakamlık yaptığı dönemlerden iyi bildiğini ve yabancısı olmadığını hatırlatan Çomaktekin, ilçenin meslek yaşamındaki önemini belirterek, Kaymakam Balcı'ya ilçeye yapacağı hizmetlerde başarı diledi.

        3 yıla yakın bir süredir Amasya'da Valilik yaptığını belirten Çomaktekin, şöyle konuştu:

        "Veda ziyaretleri kapsamında Gümüşhacıköy ve Hamamözü ilçelerimizdeki ziyaretlerimizden sonra ziyaretimizi Merzifon’a gerçekleştiriyoruz. Merzifon’un bende ayrı bir yeri ayrı bir hatırası var. Merzifon’u ve insanlarını çok sevdim çok çalışkan ve vefakar insanlar. Amasya tarihi ve güzel bir şehir halkıyla, huzurlu bir saadet şehri, ilim, irfan, medeniyet şehri. Aynı şekilde Merzifon’da konumuyla örf ve adetleriyle Amasya'nın geçmişiyle barışık, düzenli, köklü bir ilçesidir."

        Kaymakam Balcı ise Çomaktekin ile görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ilçesine sağlanan hizmetlerden ötürü Vali Çomaktekin'e şükranlarını sundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler