Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla Andırın-Geben-Kaleboynu Göleti ve Sulaması ile Göksun Bozhüyük Göleti ve Sulaması'nın kamulaştırma işlemlerine başlandığı bildirildi.

        Bakanlıktan yapılan açıklamada, Andırın-Geben-Kaleboynu Göleti ve Sulaması ile Göksun Bozhüyük Göleti ve Sulaması projesinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Eroğlu tarafından imzalandığı belirtildi.

        Andırın-Geben-Kaleboynu Göleti ve Sulaması'nın hizmete açılması ile bin 770 dekar araziye, Göksun Bozhüyük Göleti ve Sulaması'nın hizmete alınmasıyla da bin 920 dekar araziye su temin edileceği kaydedildi.

        Bakan Eroğlu, bu tesislerin hizmete alınmasıyla yöredeki çiftçilerin aynı topraklarda daha fazla gelir elde edeceklerini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler