Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYBURT (AA) - İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son Valiler Kararnamesi ile Bayburt Valiliği görevinden merkez valiliğine atanan Yusuf Odabaş, Demirözü ilçesine veda ziyaretinde bulundu.

        Vali Odabaş, merkez valiliğine atanmasının ardından Demirözü Kaymakamlığı, Demirözü Belediye Başkanlığı ve Gökçedere Belde Belediye Başkanlığına veda ziyaretinde bulunarak helallik istedi.

        Veda ziyareti kapsamında ilk olarak Demirözü Kaymakamlığına gelen Odabaş, burada Kaymakam Zihni Yıldızhan ile bir süre sohbet etti.

        Yıldızhan, Vali Odabaş'a Bayburt'taki görev süresince Demirözü'ne yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Vali Odabaş ise tüm Demirözü halkına teşekkür ederek kendisine haklarını helal etmelerini istedi.

        Odabaş, daha sonra Demirözü İlçe Belediye Başkanı Selami Ersen ile Gökçedere Belde Belediye Başkanı Necmettin Bakır'ı makamlarında ziyaret edip vedalaşarak ilçeden ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler