Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Akyurt Kaymakamlığından Yalova Valiliğine atanan Tuğba Yılmaz onuruna, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş tarafından iftar programı düzenlendi.

        İftara eski Sağlık Bakanı Halil Şıvgın, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Kalecik Kaymakamı Abdullah Öztoprak, Aydın'ın Buharkent ilçesi Kaymakamı Cemil Öztürk, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Akyurt'taki idari amirler ve muhtarlar ile belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri yer aldı.

        Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, iftarda yaptığı konuşmada, Tuğba Yılmaz ile Akyurt'ta uyum ve birlikteliğin en üst düzeyde olduğu bir ortamda çalıştıklarını söyledi.

        Akyurt'ta temel hedeflerinin kurumlar arasında birliği sağlayıp, yazışmaları en aza indirmek olduğunu anlatan Belediye Başkanı Ayantaş, "Akyurt bu özelliği kazanmış durumdadır. Bu uyum başarı getirdi. Geçtiğimiz ay ilçemizin geçmişini ve yarınlarını konuştuğumuz panelimizde sayın Valimiz Akyurt'un tarihine geçmek istediğini söylemişti. Kendisi zaten Akyurt'un ilk kadın kaymakamı olarak tarihe geçmişti. Şimdi ise Akyurt'tan atanan ilk vali olarak tarihe geçmiş oldu. Kendisine başarılar diliyorum." diye konuştu.

        Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ise, Akyurt'ta çok büyük bir iş birliği olduğunu dile getirdi.

        Vali Yılmaz, "Bunun mimarı aslında sizlersiniz. Göreve başladığımızda biliriz ki bunun bir de sonu var. Ancak bu bir veda değil. Akyurtlular ile her zaman dost kalacağız. Vali olarak atandığım günden beri o kadar çok tebrik aldım ki, burada çok güzel bir seda bıraktığımızı anlıyoruz." şeklinde konuştu.

        Başkan Ayantaş, Yılmaz'a Akyurt'taki hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler