Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Yeşilli ilçesinde Kiraz Festivali ve toplu iftar programına katıldı.

        Kaya, Mardin Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Mardin milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı ile birlikte Yeşilli ilçesinde düzenlenen festival ve toplu iftar programına iştirak etti.

        Mardin Müftüsü Dursun Ali Coşkun'un dua okumasının ardından Bakan Kaya, vatandaşlarla birlikte iftar açtı. Kaya, konuşmasında, Mardin'i çok güzel programlar için ziyaret etmeyi arzu ettiklerini ancak bugün, devlet ve hükümet olarak, Midyat ilçesinde terör örgütü PKK tarafından bomba yüklü araçla İlçe Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen saldırıda yaralanan polis ve vatandaşların yanında olmak için geldiklerini söyledi.

        Midyat'taki hain saldırıya dikkat çeken Kaya, "Oradaki vatandaşlarımıza dokunduk, onlarla dertleştik. Hal hatırlarını sorduk. Hasar tespitleri yapıldı. Devletimiz, ne gerekiyorsa yapacak Allah'ın izniyle. Valimiz, burada bunun takipçisi olacak. Biz Bakanlık olarak ne gerekiyorsa yapacağız." diye konuştu.

        Burada iftar programında da vatandaşlarla sofralarını paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Kaya, "Rabbim bu hainlere fırsat vermesin. Bu olaylar bir daha yaşanmasın. Bu güzel Mardin'de güzel vesilelerle buluşalım inşallah." dedi.

        Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir de terör örgütünün hain saldırılarını kınayarak, ilçe halkının her zaman milletinin ve bayrağının yanında yer aldığını ve almaya devam edeceğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler