Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) geleneksel iftarında, meslekte 30 yılını tamamlayan üyeler ödüllendirildi.

        Bir restoranda düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, göreve başladığı günden beri ilçede birlik ve beraberliği sağlamak için çaba gösterdiğini söyledi.

        İlçenin genel menfaatini düşünmek zorunda olduğunu belirten Atasoy, "İnebolu'muzu hak ettiği yere, arzu ettiği yere inşallah kavuşmasına bizler sebebiyet vereceğiz. İnsanları kucaklayarak, her kesimin desteğini alarak biz bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

        İnebolu TSO Başkanı Şakir İşeri de ilçe sorunlarına dikkat çekerek, en önemli konunun turizm olduğunu söyledi.

        Kastamonu'nun uzun bir sahile sahip olmasına rağmen bu potansiyelini kullanılamadığını ifade eden İşeri, "Bizim elimizde İnebolu, Abana, Çatalzeytin gibi turizmi bilen ilçeler var. Doğanyurt gibi el değmemiş bir güzellik var. Ağlı ve Bozkurt gibi yaylaları olan ilçeler var. Küre gibi kültürel geçmişi olan ilçelerimiz var" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından meslekte 30 yılını doldurmuş ve halen aktif 15 üyeye plaket verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler