Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yenileme ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Kapıkule-Edirne Batı Kavşağı-Kınalı Kavşağı kesimi arasında bulunan köprü, viyadük ve üst geçitlerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle 07.00-19.00 saatlerinde her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şerit, gerektiğinde ise kısa süreli sol şerit trafiğe kapatılacak. Ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

        Beyşehir-Konya yolunun 39-47. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları dolayısıyla 13.00-17.00 saatlerinde yol trafiğe kapalı olacak.

        Çankırı-Kalecik-Kırıkkale yolunun 19-22. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları olduğundan bölünmüş yolun her iki yönünde ve muhtelif kesimlerde ulaşım tek şeritten kontrollü verilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler