Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, yaz döneminin başlamasıyla birlikte kent genelinde asfalt çalışmalarına bugünden itibaren hız verdiklerini söyledi.

        Belediye Başkanı Geçgel, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak yaz döneminde yapılacak asfaltlama çalışmalarıyla ilgili planlamaların tamamlandığını belirtti.

        İlk olarak Akpınar, Dayıcık, Ergenekon, Örnekköy, Yukarı Boynuyoğun ve Tekkeköy köylerini de ilçeye bağlayan 3 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmaları gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Geçgel, "Yaz dönemi ile çalışmalarımızı hızlandırdık. Özellikle yolların kalite standardını yükseltmeye yönelik hizmetlerimiz sürüyor. Asfalt çalışmalarıyla ilgili tüm planlamalarımız hazır. Sırasına göre belirlenen program dahilinde sürdüreceğiz." diye konuştu.

        İlçede bakım ve onarım isteyen tüm yollarda çalışma yapacaklarını kaydeden Geçgel, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Asfaltlama çalışmalarına havaların ısınmasıyla birlikte bugünden itibaren yoğun bir şekilde başladık. Aşırı yağışlardan dolayı yollarımızda oluşan sorunları giderirken, diğer yandan yeni asfalt serimi, bir taraftan da yollarımızın bakımıyla ilgili çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bozuk yollarımızın hem tamiratını hem de asfaltlama işlemlerini özverili bir şekilde sürdüren ekiplerimize teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler