Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivas’ın Gölova ilçesinde, "İftarda köylerimizde buluşalım" projesi kapsamında hergün bir köyde iftar yapılıyor.

        Kaymakamı Erkan İsa Erat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaymakamlık tarafından geçen yıl başlatılan projenin bu yıl da devam ettiğini söyledi.

        İlçeye bağlı 29 köy olduğunu belirten Erat, iftar programlarından köylülerin de çok memnun olduğunu ifade etti.

        Erat, köylülerle hem iftar hem de muhabbet ettiklerini dile getirerek "Amacımız köylülerimizle bir araya gelmek, onlarla mübarek ayın manevi duygusunu beraber yaşamak. Projeyi 2 yıldır devam ettiriyoruz. Özellikle evlerde bulunan yaşlı büyüklerimizi de ziyaret ederek, onların sorunlarını da evlerinde dinliyoruz. Onlarla muhabbet ederek, onlarında gönüllerini alıyoruz. Daha sonra ise iftar saatinde köylülerimizle birlikte iftarımızı açarak sohbet ediyoruz. Şimdiye kadar 8 köyümüze gittik. Geriye kalan 21 köyümüz de de bu iftar programını tertip edeceğiz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler