Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Güce ilçesine bağlı Ağaçbaşı yaylası pazar alanı parke taşlarıyla kaplanıyor.

        AK Parti Güce İlçe Başkanı Ahmet Salih Bal, gazetecilere yaptığı açıklamada, il özel idare ve Güce Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen çalışma sayesinde, Ağaçbaşı yaylasının modern bir görünüme kavuşmuş olacağını söyledi.

        Bal, gerçekleştirilen çalışmaya destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiklerini dile getirerek,"Ağaçbaşı yaylamız her perşembe günü binlerce kişinin pazar alanında buluştuğu bir yer. Üst yapısı çok iyi değildi. Daha modern bir hale getirmek için Giresun Özel İdare Müdürlüğü ve Güce Belediyesi işbirliği ile parke taşı döşeme çalışmaları başladı. Çalışmalar tamamlandığında pazara gelen vatandaşlarımız bundan sonra yağmur yağdığında çamurdan güneşli havalarda ise tozdan kurtulmuş olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler