Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Gölova'da günlük 30 aileye günlük sıcak iftarlık yemek dağıtımı yapıldığı belirtildi.

        Kaymakam Erkan İsa Erat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kaymakamlık tarafından ilçede tespit edilen yaşlı ve hasta olan ihtiyaç sahibi 30 aileye günlük iftarlık sıcak yemek dağıtımı yaptıklarını söyledi.

        Kimsesizlerin ve ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olduğunu göstermek için böyle bir uygulama yaptıklarını kaydeden Erat, "Devletimizin bizlere vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi yaşlı ve hasta olan ihtiyarlarımızın evlerine günlük sıcak iftarlık yemek dağıtımı yapılmaktadır. 30 ailemizde toplam 52 yaşlı ve hasta olan vatandaşımız bulunmaktadır. Onların tüm ihtiyaçlarını gidermek bizlerin boynunu borcudur. Çünkü bir gün bizler de yaşlanacağız." diye konuştu.

        Erat, ayrıca ramazan ayı başladığından bugüne kadar 90 aileye de ramazan gıda paket yardımında bulunduklarını, bundan sonrada tespit edilen ihtiyaç sahibi tüm ailelere bu yardımlardan bulunmaya devam edeceklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler