Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA(AA) - Taşova Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan karate kursunu başarıyla tamamlayan 71 kursiyer sertifikalarını aldı.

        Gençlik Merkezinde düzenlenen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, kursiyerlerin eğitimi başarıyla tamamladığını söyledi.

        Spordan sanata çocukların ilgi duyduğu her alanda değişik kurslar açtıklarını belirten Tümer, "Genel amacımız ve tüm çabamız topluma yararlı gençler yetiştirmektir. Karate, sadece çocuklar için değil anne ve babaların da birlikte yapabilecekleri bir spor dalı ve aile sporudur. Bu kursun açılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, sizleri de tekrar kutluyorum." diye konuştu.

        Konuşmaların ardından kursiyerlere mezuniyet belgeleri dağıtıldı.

        Törene Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ahmet Dayıbaş, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mithat Yılmaz, ilçe milli eğitim şube müdürleri Ahmet Ergün ve Hamit Yıldırım katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler