Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde, 2015-2016 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle okullarda karne heyecanı yaşandı.

        Öğrencilerin karne heyecanına Derebucak Kaymakamı Haydar Köktaş, Belediye Başkan Vekili Osman Durmuş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay da ortak oldu.

        İlçedeki okulları ziyaret eden heyet, öğrencilere karnelerini vererek başarılarının devamlarını diledi.

        Kaymakam Köktaş, "Bugün bir eğitim öğretim yılını daha geride bırakmış bulunuyoruz. Ortaokulu bitirip liseye geçecek çocuklarımız var, inşallah her biri iyi yerlere yerleşir." dedi.

        Aynı şekilde liseyi bitirip üniversiteye gidecek olan çocukların da olduğunu belirten Köktaş, yarın gerçekleşecek olan LYS sınavının ilk oturumunda sınava girecek öğrencilere de başarılar dilediğini söyledi.

        Köktaş, "Rabbim yüzlerini kara çıkarmasın. Tabi sınıf atlayan öğrencilerimiz de var. Onlara da daha gayretli çalışmak düşüyor. Yaz tatilinde gelecek seneye hazırlık için öğrencilerimiz hem dinlenmeliler, hem de derslerine çalışıp kitap okumalılar. Öğretmen ve öğrencilerimizin güzel bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler