Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bu yıl 18 milyon lirayı aşan pamuk destekleme fark ödemelerinin, üreticilerin hesaplarına pazartesi günü itibariyle aktarılacağını bildirdi.

        Tin, yaptığı yazılı açıklamada, tarım sektörünün stratejik bir sektör olduğunu, bu sektörün kentte daha iyi noktaya taşımak için gayret ettiklerini ve üreticilere destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

        Türkiye genelinde 50'nin üzerinde ürüne destekleme verildiğini belirten Tin, şunları kaydetti:

        "Denizli'de 2015 yılı yağlı tohumlu bitkiler, hububat ve baklagil fark ödemeleri desteği uygulamaları kapsamında pamuk desteklemesi fark ödemeleri çiftçilerimizin hesaplarına yatırılmaya başlanıyor. Honaz ilçemizde 7 işletmeye 55 bin 910,44 lira, Merkezefendi ilçemizde 118 işletmeye 4 milyon 775 bin 438,45 lira, Pamukkale ilçemizde 80 işletmeye 1 milyon 457 bin 315,19 lira, Sarayköy ilçemizde 551 işletmeye 11 milyon 754 bin 185,42 lira olmak üzere toplamda 756 işletmemize 18 milyon 42 bin 849 lira 50 kuruş ödeme yapılıyor."

        Pamuk destekleme fark ödemelerinin üreticilerin T.C. kimlik numarasının son hanesine göre yapılacağını belirten Tin, "T.C. kimlik numarasının son hanesi '0-2' olanlar pazartesi günü, T.C. kimlik numarasının son hanesine '4-6' olanlar 27 Haziran, son haneleri '8' olanlar da 30 Haziran'dan itibaren destek ödemelerini almış olacaklar." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler