Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun (AA) - Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jale Sarmaşık için veda töreni düzenlendi.

        Bir restoranda düzenlenen törende konuşan Tirebolu İletişim Fakültesi Öğrencileri Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Şaban Aydın Arslan, Sarmaşık'ın okulun kuruluş aşamasında önemli katkılarının bulunduğunu söyledi.

        Sarmaşık'a okula sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ede Arslan, "İlçemize geldiğinde kurulum aşamasında olan okulumuzun eğitim ve öğretim hayatına geçirilmesi için Tirebolu halkıyla birlikte gerekli olan maddi ve manevi desteklerini seferber etmiştir. Jale hocamız soyadı gibi Tirebolu halkını ve okulumuzu sevgiyle sarmıştır. Bizlerde onu sevdik, saygı duyduk." dedi.

        Prof. Dr. Sarmaşık da yaptığı konuşmasında, Tirebolu'da görev yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Burada sizlerle birlikte çok mutlu olduk. Kuruluş aşamasında sıkıntılarda yaşadık ama siz bunlara ortak oldunuz. Çok güzel bir fakülte ortaya çıktı ve bunu hep birilikte başardık. Bunu ben tek başıma başarmadım. Bunu sizlerle birlikte başardım. Bu bir veda değil. Ben gidiyorum ama gönlüm her zaman burada olacak. Fırsat buldukça da buraya geleceğim. Arkadaşlarımı size emanet ediyorum. Onlar buraya geldiler, güç verdiler. Öğrencilerimize güzel yerlere taşıdılar. Fakülteyi de sizlere emanet ediyorum." diye konuştu.

        Törende Prof. Dr. Jale Sarmaşık'a, Tirebolular adına teşekkür plaketi takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler