Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Hükümet olarak kararlı bir şekilde burada mücadele ediyoruz. Devlet, millet el ele bu belaları def edeceğiz. Terörün olmadığı bir ortamda daha çok kalkınacağız. Demokrasimizi daha çok geliştireceğiz." dedi.

        Solhan Belediyesi tarafından bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına katılan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, bütün İslam aleminin ramazan ayını kutladı.

        AK Parti iktidarları döneminde ilçede yapılan yatırımlara değinen Yılmaz, "O kadar çok hizmet var ki her konuşmamızda unutuyoruz. Gençlik Merkezi söylemiyoruz Kültür Merkezi söylemiyoruz daha önce yapılan küçük sanayi sitesinden başka konulara kadar birçok yatırımımız belki hatırlayamıyoruz. Yine çok hizmet etmeye devam edelim, bazılarını da anlatmayı unutmaya devam edelim inşallah. Solhan'a ne yapsak azdır" ifadesini kullandı.

        "Ramazan ayı başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, sonu günahlardan kurtulma olan mübarek bir aydayız" diyen Yılmaz, İslam dünyasında, yaşanan sıkıntıların son bulmasını, huzurun ve kardeşliğin hakim olmasını dileyerek, şöyle devam etti:

        "Türkiye Cumhuriyeti olarak çok şükür son 14 yılda sahip olduğumuz güç ve kuvvetle yoksulların yanında olduk, mazlumların yanında olduk. İçeride ve dışarıda doğru bir tavır sergilemeye çalıştık. Birileri bundan rahatsız olduğu için her türlü yolla, araçla hükümetimize saldırıyorlar, Cumhurbaşkanımıza saldırıyorlar. Bunlara karşı da uyanık olmamız lazım. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmamız lazım. Büyük resmi hiçbir zaman gözden uzak tutmamamız lazım."

        Yılmaz, dini ve etnik yapıyı istismar ederek terör yapanların olduğuna dikkat çekerek, mezhepleri, ideolojiyi kullanarak terör eylemi yapanların kim olursa olsun kime karşı yapılıyorsa yapılsın hepsine lanet etti.

        Yılmaz, şunları kaydetti:

        "Hükümet olarak kararlı bir şekilde burada mücadele ediyoruz. Devlet, millet el ele bu belaları def edeceğiz. Terörün olmadığı bir ortamda daha çok kalkınacağız. Demokrasimizi daha çok geliştireceğiz. Huzurun olduğu bir ortamda çoluk çocuğumuzu geleceğe daha iyi hazırlayacağız. Demokrasinin, kalkınmanın, özgürlüğün gerçek anlamda yaşanabilmesi için emniyetin ve huzurun olması lazım."

        Programına, Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Burakgazi, diğer yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler