Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından köy yollarını asfaltlama çalışmalarına başlanıldı.

        Ekipler, 2016 yılı yatırım programı kapsamında çalışmalarına farklı noktalarının yanı sıra Diyadin ilçesinde bulunan Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Sera Bölgesi yolundada asfaltlama çalışması başlattı.

        İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, yaptığı açıklamada, kurum olarak hizmeti her noktaya götürmekle kendilerini mükellef saydıklarını söyledi.

        Yapılan çalışmalarda kaliteden taviz vermeyeceklerini aktaran Tenekeci, "Yüksek kalite standartlarında yol yapım çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Hizmet alanımızdaki yollardaki iyileştirme çalışmaları kesintisiz olarak devam edecektir." dedi.

        Tenekeci, şunları kaydetti:

        "Çalışmalar sonucunda yollarımızın kalite ve standartları arttırılarak, tüm köylerde yaşayan halkımızın ilçesine ve ilimize daha sağlıklı ulaşmaları sağlanacaktır. Desteklerinden dolayı Karayolları Bölge Müdürlüğüne, Ağrı Karayolları 123. Şube Şefi Fuat Öztürk'e ve idaremizin değerli personeline teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler