Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Karakeçili Belediyesinde İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında 40 işçi işe başladı.

        Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan protokol gereği 40 işçinin 6 ay süreyle belediyede çalışmaya başladığını söyledi.

        Personel sıkıntısı çekilen bu dönemde, mevsim itibariyle işlerin yoğun olduğu ve park, bahçe temizliği, yol bakım onarımlarında bu işçileri çalıştıracaklarına değinen Özçelik, "Çalıştıracağımız işçiler 6 ay süreyle belediye hizmetlerine önemli katkıda bulunacaklar. Kadınlara ve emekliliği yaklaşan vatandaşlarımıza önem veriyoruz. Bu sayede kadınlarımız sosyal güvenceye kavuşuyor, emekliliği yaklaşıp günü az olan vatandaşlarımız da emekliliğe kavuşuyor. Hükümetimizin sunmuş olduğu bu istihdam sayesinde geçici de olsa issizler işe kavuşuyor kurumlar hizmet veriyor. Bu programların devam etmesi herkes açısından faydalı bir hizmet." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler