Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Valiler Kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü görevinden Artvin Valiliğine atanan Muhterem İnce, görevine başladı.

        Ankara'dan havayoluyla Trabzon'a, ardından karayoluyla Arhavi ilçesine gelen Vali İnce ve eşi Beyhan İnce'yi Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar karşıladı.

        Bir süre kendisini karşılamaya gelenlerle sohbet eden Vali İnce, ardından Borçka ilçesine hareket etti.

        Vali İnce, Ekim 2014'te, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan jandarma er Ramazan Köse'nin, Borçka ilçesindeki ailesini ziyaret etti.

        Şehidin babası Begcan, annesi Gülsen Köse ve yakınlarına başsağlığı dileyen Vali İnce, devletin kapılarının gazi ve şehit yakınlarına her zaman sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

        Daha sonra il merkezine gelen Vali İnce'yi, Valilik binası önünde Vali Yardımcıları Önder Coşğun, Mehmet Ali Öztürk, Ali Doğan ve Mutlu Almalı, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Çelik, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar karşıladı.

        Valilik önünde yapılan karşılamanın ardından caddedeki vatandaşları selamlayan Vali İnce, ardından makamına geçti.

        Vali İnce, protokol salonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, Artvinlilerin kamu hizmetlerinden çağdaş, etkin ve hızlı şekilde faydalanmaları için tüm tedbirlerin alınmasına devam edeceklerini belirtti.

        Coğrafi yapısı, doğal zenginlikleri, tarihi ve kültürel değerleriyle adeta "yeryüzü cenneti" konumundaki Artvin'in, başta turizm olmak üzere tüm sektörlerde geliştirilmesi ve kalkındırılması için 'insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır' anlayışıyla hareket ederek, var güçleriyle çalışıp hedefe ulaşma gayreti içinde olacaklarını ifade eden Vali İnce, "Vatanımız için evlatlarını seve seve feda etmiş şehit ve gazi ailelerimiz, yaşlılarımız, yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımız, korunmaya muhtaç çocuklarımız, engellilerimiz her zaman birinci önceliğimiz olacak, sosyal hizmetlerin geliştirilmesi ve yaşam kalitesinin arttırılması ilk hedeflerimiz arasında yer alacaktır." dedi.

        Daha sonra makamına çıkan Vali İnce, göreve başlama yazısını imzalayarak, kendisini karşılamaya gelen kamu kurum ve kuruluşlarının amirleriyle sohbet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler