Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt ilçesinde görev yapan başarılı öğretmenler "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.

        Kaymakam Fikret Dağ, Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, toplumun inşası ve genç nesillerin yetiştirilmesinde öğretmenlerin büyük katkısı olduğunu söyledi.

        Bir eğitim öğretim yılının daha başarılı şekilde tamamlandığını belirten Dağ, şöyle konuştu:

        "Öğretmenlerimiz bir yılı tamamlayarak öğrencileri mezun etme ve bir üst sınıfa geçirme heyecanını yaşadılar. Öğretmenlerimizin en büyük eseri gençlerimizdir. Gençlerimizin yetiştirilmesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmenlerimizin emeklerini ve gayretlerini unutamayız. İlçe genelindeki okullarımızda görev yapan tüm öğretmenlerimizi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bazı öğretmenlerimizin çeşitli etkinlik ve diğer çalışmalarda üstün gayret ve titizlik göstermelerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum."

        Dağ, daha sonra başarılı öğretmenlerin ödüllerini verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler