Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - "Rize'de Doğa ve Manzara" konulu ödüllü fotoğraf yarışmasının sonuçları belli oldu.

        Rize Valiliği Ayder Toplantı Salonu'nda düzenlenen programa, Vali Erdoğan Bektaş, Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu ve seçici kurul üyeleri katıldı.

        Vali Bektaş, burada yaptığı konuşmada, yarışmadaki amacın kentin değerlerini ön plana çıkararak tanıtımına katkı sunmak olduğunu söyledi.

        Rize Valiliği olarak ilk kez, "Rize'de Doğa ve Manzara" sloganıyla bir fotoğraf yarışması düzenlediklerini ifade eden Bektaş, "Bu şehirde gezilecek çok yer, görülecek birbirinden eşsiz manzara ve fotoğraflanacak çok sayıda güzellik var. Yarışmacı kardeşlerimiz emek sarf ederek ortaya çok güzel fotoğraflar çıkarmışlar. Emeklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Fotoğraf bir serüven. Bu devam edecek." diye konuştu.

        Fotoğraf yarışmasında, birinci 'Çamlıhemşin Çat Köprüsü' adlı fotoğraf ile Murat Topal, ikinci 'Çamlıhemşin Zil Kale' adlı fotoğraf ile Ali Mermertaş ve üçüncü ise 'Çamlıhemşin Pokut Yaylası' adlı fotoğraf ile Esengül Yavuz oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler