Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarınca (KOMEK) Yalıhüyük ilçesinde yaz okulu açıldı.

        KOMEK Yalıhüyük İlçe Koordinatörü Gülaydın Bayraktar, Yalıhüyük Merkez Ortaokulunda sanat, spor ve dini konularda faaliyet gösteren KOMEK Yaz Okuluna 120 öğrencinin devam edeceğini söyledi.

        Eğitimlerin 19 Ağustos'a kadar süreceğini belirten Bayraktar, "Kurslarımız günlük 6 saat olup, bunun 3 saati Kuran-ı Kerim, 3 saati değerler eğitimidir. Kurs bünyesinde 'şehrimi tanıyorum' turları, doğa kampları yapılacak. Ayrıca yüzme ve değişik alanlarda uzmanlaşmış kişiler kursumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize örnek olacaklar." diye konuştu.

        Kursun açılışına, Belediye Başkanı Hasan Koçer, KOMEK Yöneticisi Yunus Emre Sezer ve Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü İlyas Poyrazer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler