Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur genelinde başlatılan ve yapımı devam eden toplulaştırma çalışmalarına 4 milyon lira ödenek ayrıldığını bildirdi.

        Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, Gölhisar ilçesinin Yusufça, Hisarardı, Uylupınar, Yamadı Mahalleleri ile Kargalı ve Karapınar köyleri, Tefenni ilçesinin Beyköy ve Karamusa köyleri, Yeşilova ilçesinin Büyükyaka, Sazak, Gökçeyaka, Beyköy ve Akçaköy köyleri için toplulaştırma çalışmalarının yeni başlatılacağını kaydetti.

        Buralarda mülakatlar ve blokların yapılarak askıya çıkarılacağını belirten Özçelik, bunun için 2 milyon liralık bütçe ayrıldığını aktardı.

        Özçelik, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

        "Toplulaştırma için birinci askıya çıkıldı. İtirazlar alındı. Önümüzdeki haftalardaysa ikinci askıya çıkılacak ve yol yapım çalışmalarına başlanacak. Bunun için de 2 milyon lira ödenek ayrılmış durumda ancak bu ödenekler yeterli değil. Önümüzdeki haftalarda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızdan ek ödenekler almamız gerekmektedir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler