Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - Karamanlı Belediyesi, "Gönlümüz Bir, Soframız Bir" sloganıyla iftar yemeği düzenledi.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kapalı pazar alanında düzenlenen iftara, Karamanlı Kaymakamı Yusuf Altun, İlçe Jandarma Komutanı Tarran Güney, Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, ramazan etkinlikleri kapsamında belediye olarak "Gönlümüz Bir, Soframız Bir" sloganıyla bu yıl yaptıkları iftar programının 3 gün süreceğini belirten Selimoğlu, "Halkın katılımı geçen yıla oranla daha fazla. İftar yemekleri halkımızın birlik ve berberliği açısından çok önemli. Yoğun bir katılım oluyor. Herkes bu organizasyondan memnun. Hayırsever vatandaşlarımız, bu yıl geçen yıla oranla daha çok katkı sağladılar. Halkımızın desteği olduğu müddetçe farklı aktivitelerle ve daha uzun süren iftar programları düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler