Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'nın Harmancık ilçesinde 35 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

        Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen dağıtım törenine Harmancık Kaymakamı Sayın Hakan Engin, Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Garnizon Komutanı Murat Tok, öğretmenler, öğrenciler ve ilçe sakinleri katıldı.

        Kaymakam Engin, burada yaptığı konuşmada, ihtiyaç sahibi ve başarılı olan 35 öğrenciye bisiklet verdiklerini söyledi.

        Öğrencilerin bu sevinçlerine ortak olmanın ayrı bir güzellik olduğunu ifade eden Engin, ''Bisikletler çocuklarımıza güzel bir karne hediyesi oldu. Bir ülkenin gelişmesinin temel yapı taşı, atılan ilk adımı eğitim ile başlar. Bunun bilincinde olarak öğrencilerimize verilen eğitim ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için de çok önemlidir. Öğrencilerimizin başarılı olmaları için elimizden gelen her türlü desteği yapacağız ve öğrencilerimiz yanlarında olduğumuzu hiçbir zaman unutmasınlar.'' diye konuştu.

        Törende daha sonra öğrencilere bisikletleri verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler