Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Rize'nin İyidere ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında yaralanan sağlık memuru öldü.

        Karadeniz Sahil Yolu'nun İyidere ilçesi mevkisinde, dün ambulans ve otomobilin çarpışması sonucu yaralanan sağlık memuru Mehmet Yıldırım, kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        Kazada yaralanan diğer 4 kişinin tedavileri ise sürüyor.

        Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden, Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine hasta nakleden Osman Karafazlı'nın kullandığı 53 AN 162 plakalı ambulans, dün Karadeniz Sahil Yolu'nun İyidere ilçesi mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek İlyas Taşçı yönetimindeki ZHZ 377 Gürcistan plakalı otomobille çarpışmıştı.

        Kazada ambulansta bulunan 7 aylık Demet Ayhan olay yerinde hayatını kaybetmiş, ambulans şoförü Karafazlı, sağlık memuru Mehmet Yıldırım, bebeğin annesi Meral ve babası Yakup Ayhan ile otomobilin sürücüsü Taşçı yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler