Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Bolu'da, kentin değişik noktalarında meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından kaydedildi.

        Bolu Emniyet Müdürlüğüne ait MOBESE kameralarına takılan kazaların büyük bölümünün, ışık ihlali sonucu meydana gelmesi dikkati çekiyor.

        Selen Paşa Kavşağında kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil sürücüsünün, başka araca çarpması sonucu yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana geliyor.

        Kayıtlarda ayrıca Gölköy Kavşağı ve Yol Su Elektrik kavşaklarındaki kırmızı ışıkta durmayan tırların yol açtığı kazalar da görülüyor.

        Stadyum Caddesinde ise yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye otomobil çarpıyor. Görüntülerde, Mudurnu kavşağındaki kazada da bir midibüsün motosiklete çarpması sonucu yola savrulan iki kişinin yaralanması yer alıyor.

        Konuralp Caddesindeki MOBESE kayıtlarında, seyir halindeki bir motosikletin arkasında oturan kadının, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle düştüğü görülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler