Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler adına memleketi Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde düzenlenen foto maraton kapsamında verilen onur ödülüne, Mehmet Aslan layık görüldü.

        Kaymakam Murat Çağrı Erdinç, yaptığı yazılı açıklamada, 24-26 Haziran'da, bu yıl ilk kez "Ara Güler Foto Maratonu" düzenlediklerini bildirdi.

        Maratona 88 fotoğraf sanatçısının katıldığını belirten Erdinç, ödül töreninin geçen günlerde gerçekleştirildiğini kaydetti.

        Maraton kapsamındaki "Ara Güler Onur Ödülü" için usta sanatçının değerlendirmesini yaptığını ifade eden Erdinç, ödülü Hatay'dan Mehmet Aslan'ın elde ettiğini bildirdi.

        Güler'in, onur ödülü için ikinci ve üçüncüyü de belirlemek istediğini belirten Erdinç, "Trabzon'dan katılan Nizami Sevindi ikinci ve İzmir'den Demet Çakırdoğan üçüncü oldu. Dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek." ifadelerini kullandı.

        Erdinç, maratona katılan tüm yarışmacılara teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler