Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCELİ (AA) - İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında yaşamını yitirenlerden Ertan An'ın cenazesi, Tunceli'nin Pertek ilçesinde toprağa verildi.

        An'ın cenazesi, ailesi tarafından karayoluyla Pertek ilçesine getirildi.

        Pertek Cemevi'nde düzenlenen cenaze töreni öncesinde, 39 yaşında hayatını kaybeden Ertan An'ın yakınları zaman zaman fenalık geçirdi. Rahatsızlanan aile bireylerine 112 Acil Servis ekibince müdahale edildi.

        Alevi dedesi Hüseyin Güler, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'da terör saldırısını yapanları ve arkasındaki şer odakları lanetlediklerini ifade etti.

        An'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Pertek ilçesine bağlı Yukarı Gülbahçe köyündeki mezarlığa defnedildi.

        Cenaze töreni, Ertan An'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü, Pertek Belediye Başkanı Recai Vural ile bazı siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler